banner website afgelopen

Het was een geweldige 1ste editie van onze schijt je rijk.

De fotos van Yves Fotografie komen over max. 2 weken hier online en op onze facebook pagina.

Welkom op onze 1ste schijt je rijk

31 augustus 2024

Hieronder vind u alle sfeerfoto’s genomen door

Yves Fotografie

 

Laurys gewatstraat 79
2560 Nijlen

(Veld recht tegenover de slappen uier)

 

Het beloofd een leuk familie evenement te worden voor groot en klein.

 

Wat valt er te beleven?

 

Tussen 12u00 en 00u00

zal het evenement geopend zijn en kan je genieten van een lekker drankje en een variatie van eten (frituur, ijskraam en wafelkraam).

Voor de kinderen worden er meerdere springkastelen voorzien en ook kunnen ze bij Petra een leuke glitter tattoo laten plaatsen.

De volwassenen kunnen deelnemen aan een tombola met vele mooie prijzen.

HOOFDPRIJS = oldtimer ijswagen op uw feest binnen groot Nijlen voor 50 personen gratis ijsjes.

deze prijs word voorzien door

Tussen 14u00 en 17u00

Vind de schijt je rijk plaats, het spannende moment afwachten waar de koe haar vlaai zal laten vallen.

 

HOOFDPRIJS

Ballonvlucht voor 2 personen

Voorzien door

2de en 3de prijs

worden uitgeloot onder alle verkochte vakken en zijn volgende prijs.

Ballonvlucht voor 1 persoon

voorzien door

SCHIJT JE RIJK - REGLEMENT

Schijt Je Rijk is een evenement georganiseerd door VZW lena ten voordele van VZW lena met het doel de werking van de vzw te ondersteunen en het uitbouwen van een betere infrastructuur. De fondsen verworven via deze wedstrijd gaan integraal naar de werking van VZW lena.

Deelname aan de wedstrijd door het kopen van één of meerdere tickets houdt volledige aanvaarding in van dit reglement.

 

VAKKEN KOPEN

Door het kopen van een “stuk veld” verklaart u zich akkoord met dit algemeen reglement.

Aankoop van vakken kan enkel via de mail event.vzwlena@gmail.com (of via bovenstaand contact formulier) 1 ticket kopen kost €5 (u mag zoveel vakken kopen als u wenst zolang deze voorradig zijn) het toewijzen van vakken gebeurt via een automatisch Quick pick systeem. Bij afrekening en na ontvangst van betaling zal er een bevestigingsemail met de unieke vaknummer(s) gestuurd worden naar het opgegeven e-mailadres.

Minderjarigen mogen niet deelnemen.

 

DE KOE OP HET PLEIN

Deze actie vindt plaats op zaterdag 31/08/2024 op het terrein tegenover De Slappen uier (laurys gewatstraat 79). De koe wordt reeds in de ochtend op het veld gelaten om haar voldoende te laten acclimatiseren en haar stresspeil zo laag mogelijk te houden. Klokslag 14u00 is het startsein van de wedstrijd. Elke behoefte die voor het startsein plaatsvindt, wordt niet in rekening gebracht.
De actie zal max. 3u duren en wordt dus ten laatste beëindigd om 17u00, of op het moment dat de koe kakt. Indien de koe NIET kakt voor het eind uur wordt de winnaar bepaald d.m.v. lottrekking.

Het winnende vak hiervoor wordt het vak dat de grootste oppervlakte omvat van de eerst gelegde VLAAI als winnend vak genomen.

 

DE WINNAAR

De organisatie zal met de doorgegeven gegevens op de website de winnaar op de hoogte brengen, eveneens live op het evenement.

Door deelname aan de wedstrijd geeft de winnaar eveneens toestemming tot publicatie van zijn/haar naam als winnaar. Zij geven hierbij eveneens toestemming tot het eventueel nemen en publiceren van een foto met het oog op de bekendmaking van de winnaar en verzaken daarbij aan alle rechten wat dat betreft.

Het vak waar het grootse deel van de vlaai in ligt wint de ballonvlucht voor 2 personen (ter waarde van 350€). Indien de vlaai dus in meerdere vakken terecht is gekomen blijft er nog steeds maar 1 winnaar, zijnde het vak met het grootste deel van de vlaai.

 

WAT ALS?

Indien de vlaai in een vak is terecht gekomen die niet verkocht blijkt, zal er in eerste instantie een lottotrekking gehouden worden tussen de aangrenzende vakken waar de vlaai in ligt. Indien deze ook niet verkocht blijken te zijn zal door middel een algemene lottrekking het prijzengeld toegekend aan eigenaars van wel verkochte vakken.

Indien de vlaai in meerdere vakken terecht is gekomen maar het vak waar het grootste deel van de vlaai inligt blijkt niet verkocht te zijn zal er in eerste instantie een lottotrekking gehouden worden tussen de vakken waar de rest van de vlaai in ligt. Indien deze ook niet verkocht blijken te zijn zal door middel van een algemene lottrekking het prijzengeld toegekend worden aan eigenaars van wel verkochte vakken.

Indien binnen de wedstrijd termijn door de koe geen vlaai gelegd wordt, zal het winnende vak per algemene lottrekking bepaald worden.

 

GEDRAGSREGELS

De organisatie, zal erop toezien dat alles eerlijk verloopt. Het is de deelnemers en toeschouwers ten strengste verboden om;

  • Het veld te betreden
  • Voorwerpen op het veld te plaatsen/gooien
  • De koe aan te raken
  • De koe op te jagen
  • De koe te voederen
  • De gedragingen van de koe op welke manier dan ook te beïnvloeden